2021. 04. 22.

A Baji József Ifjúsági és Gyermeküdülő várja a nyaralni vágyókat

Facebookon
Twitteren
E-mailben
Kedves Érdeklődők! Az egykori révfülöpi Úttörőtábor (Baji József Ifjúsági és Gyermeküdülő) a diákok turnusai után (augusztus 19-től), szeretettel várja a nyaralni vágyó családokat, közösségeket, egyéni kirándulókat! SZÉP kártyát is elfogadunk! Kétféle komfortfokozatú szálláshely található az üdülő területén:
  1. Panzió jellegű 2-3-4 ágyas fürdőszobás, klímával, hűtőgéppel, valamint TV-vel ellátott szobák (az egykori ebédlő fölötti emeleten).
Egy szoba ára: 4.500,- Ft/fő/éj
  1. 5-7 fő számára egyszerűen berendezett fürdőszobás kőházak (az egykori katonai sátrak, majd faházak helyén).
Egy kőház ára    három főig: 10.000,- Ft/éj három fő felett: 3.000,- Ft/éj Mindkét szállástípusnál a 10 év alatti gyermekek számára az elhelyezés ingyenes! A szálláshelyen az étkezésekhez tudunk biztosítani helyiséget, valamint vízforralót, kávéfőzőt, mikrohullámú sütőt, pirítós készítőt, hűtőgépet. Érdeklődni és időpontot egyeztetni Gomola Nóránál a 70/903-3595-os, vagy Schulczné Baji Ilonánál a 30/218-9680-as telefonszámon lehet munkanapokon 9.00-16.00 óra között Képek, illetve további információk az üdülőről a www.revfulopitabor.hu weboldalon találhatók.

                                                                                                                                                   Szandhofer János