2018. 10. 25.

30 éves jubileumi ünnepség az Eötvösben

Facebookon
Twitteren
E-mailben

2018. október 13-án ünnepelte Gyál város középfokú intézménye fennállásának 30. évfordulóját. Az ünnepséget Pápai Mihály polgármester nyitotta meg, majd az Érdi Szakképzési Centrum főigazgatója, Pergel Antal mondott ünnepi beszédet. Ezután az intézményvezetője, Horváthné Körmendi Andrea osztotta meg gondolatait az elmúlt 30 évről. Végül Eszes Tamás történelem szakos tanár, – aki 27 éve tanít az intézményben – köszöntötte az iskolát.

A műsor szereplői voltak:

  • Farkas Évi színművésznő mondott el néhány vidám verset.
  • Hager Mercédesz 12.B, Nagy Gergő 11.B verset mondott.
  • Keresztesi Zsolt idén végzett tanuló bűvészmutatvánnyal kápráztatta el a közönséget
  • A Csajbota néptáncegyüttes színesítette a műsort, amelynek tagjai Bertalan Emőke 10.A és Fülöp László 10.B.
  • A műsorban bemutatták a rendészeti ágazat végzős tanulói (12.B) azokat a gyakorlati, szakmai fogásokat, amelyet az elmúlt években sajátítottak el. Végül Tolnai Ferenc szintén végzős tanuló mutatott be látványos utcai erőgyakorlatokat.

Az iskola a jubileum alkalmából emlékfüzetet adott ki, melynek célja elsősorban az, hogy a legszebb emlékeket felidézze, a kívülállók számára pedig ízelítőt adhat az iskola múltjáról. Többek között olvashatók benne az igazgatók írásai, valamint Pásztorné Böröcz Bettinával készített interjú is, aki egykori tanítvány, jelenleg pedig az iskola dolgozója. Az emlékfüzet korlátozott számban elérhető az iskola portáján.

IMG_0002 IMG_0010 IMG_0131 IMG_0357 IMG_0550 IMG_0612 IMG_9961