2023. 07. 19.

Ünnepeljünk együtt a 26. Születésnapi Utcabálon!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Kedves Gyáliak!

Nagy örömmel szeretnénk meghívni Önöket Gyál város 26. Születésnapi Utcabáljára, ahol idén is felejthetetlen programokkal várunk mindenkit! Az idei évben is szeretnénk együtt emlékezni várossá avatásunkra, és megünnepelni az eltelt évek sokszínűségét és fejlődését. Az utcabál egyedülálló lehetőség arra, hogy összegyűljünk és közösen élvezzük a jó hangulatot, a koncerteket és a gazdag gasztronómiai kínálatot.

Időpont: 2023. augusztus 26. szombat 14.00 órától
Helyszín: Piactér

A rendezvényünk ideje alatt számos izgalmas program és szórakoztató tevékenység várja az egész családot. A kicsiknek játszóház, ugrálóvár és arcfestési lehetőség, míg a felnőtteknek élőzenés koncertek, bemutatók szolgáltatják majd a szórakozás forrását, az est fénypontjaként pedig idén is nagyszabású tűzijátékban gyönyörködhetünk.

Hagyománnyá vált, hogy a Születésnapi Utcabál színpadán kerül átadásra a „Gyál Kiváló Sportolója Díj”, amelyet a képviselő-testület Gyálon a kiemelkedő sportteljesítményt elérők elismerésére alapított. A „Gyál Kiváló Sportolója Díj” annak a személynek, vagy szervezetnek adományozható, aki/amely a mérhető teljesítmény mellett magatartásával és életmódjával is példaként állíthatók a település közössége elé, illetve a város sportéletének fejlődése, egyes sportesemények megrendezése, a sport területén tevékenykedő személyek, sportolók munkájának segítése érdekében kiemelkedő tevékenységgel, áldozatvállalással közmegbecsülésre tett szert. A kitüntetést idén az Ismerős Arcok koncertje előtt adják át.

14.00 – 18.00 óra közötti programok:

A Liliom Óvoda udvarán:
– bababirodalom,
– rajzolás,
– arcfestés,
– népi játszó,
– kis ugrálótérjáték,
– Turáni Hagyományéltető Egyesület bemutatója,
– családi programok,
– bábelőadás.

A piactér területén:
– nagyobb gyermekeknek nagyméretű térjáték,
– a FEGY kivonul 1-2 tűzoltó autóval, és 1-2 polgárőr autóval,
– 15:45-16:00: Turáni Hagyományéltető Egyesület hadi bemutatója.

A Közház sátornál: kvízjátékok a könyvtár vezetésével.

Színpadi programok:

16:30-17:30: Madsen Modell koncert
18:00-20:00: Retroleum zenekar retroslágerek élőzenés koncert
20.00 „Gyál Kiváló Sportolója Díj” átadása, pólóágyúzás
20:30-22:00  Ismerős Arcok koncert
22:00-22:20 Tűzijáték

Az utcabál célja, hogy összehozza a város lakóit, és együtt ünnepeljük városunk fejlődését és közösségünket. Ezért is fontos, hogy minél többen részt vegyenek a rendezvényen, és terjesszék a jó hírét a szomszédok, barátok és családtagok között.

Jöjjenek el, és élvezzétek a jó hangulatot, a zenét és a kulináris élményeket a város 26. születésnapi utcabálján! A szervezők mindenkit szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljük ezt a különleges alkalmat, és erősítsük közösségünket.

Találkozzunk a Piactéren, augusztus 26-án, és ünnepeljünk együtt!