2019. 04. 12.

Számítunk Önre! Lakossági elégedettségmérő kérdőív

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Számítunk Önre, mert az Ön véleménye is fontos!

Gyál élhetőbbé tételéhez és működtetéséhez kiemelten fontos, hogy a városvezetés folyamatosan, szorosan együttműködjön a lakossággal, együtt tegyék jobbá, okosabbá, biztonságosabbá a városi környezetüket, ezért lakossági elégedettségi kérdőív segítségével szeretnék felmérni, hogy a helyiek milyennek ítélik a város működtetését, vezetését. A felmérés célja, hogy a lakosság visszajelzései alapján határozzák meg a fejlesztendő területeket, hogy azok minél inkább az itt élők javát szolgálják.

A lakossági elégedettségi kérdőív, amelynek kitöltése mindössze 5-7 percet vesz igénybe, elektronikus formában érhető el. A válaszadás önkéntes, a válaszokat kizárólag a kutatás céljára használják fel.

Azon gyáli lakosok, akik közreműködésükkel segítik a felmérést, vagyis választ adnak az összes feltett kérdésre, részt vehetnek egy sorsoláson, melyen kétszer 2 db VIP belépőt nyerhetnek az augusztusban megrendezésre kerülő Születésnapi Utcabálra, illetve egy 20 000 forint értékű könyvutalvány is gazdára találhat.

Kérjük, tiszteljék meg a polgármesteri hivatal munkatársait, és együttműködésükkel segítsék munkájukat! A kérdőív kitöltésére április 26-ig van lehetőség.

A kérdőív ide kattintva érhető el.

A nyereményjátékon való részvételhez kötött adatvédelmi tájékoztató és szabályzat itt érhető el.