2017. 01. 12.

Kezdetét vette Gyál 20. szülinapja alkalmából rendezett egész éves rendezvénysorozat, a „Lendületben GYÁL 2017”

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Hivatalosan is kezdetét vette Gyál 20. szülinapja alkalmából rendezett egész éves rendezvénysorozat, a „Lendületben GYÁL 2017”

DSC_0173

Január 7-én megrendezésre került „A Lendületben GYÁL 2017” eseménysorozat nyitó bulija, melynek főrendezője az idén 10 éves Nyugdíjasok Helyi Képviseletének Közhasznú Egyesülete. Kiss Jánosné, az egyesület elnöke.

   3

A mínusz 17 °C ellenére zsúfolásig megtelt a Közösségi Ház Színházterme, ahol Erős József alpolgármester, az esemény fővédnöke nyitóbeszédével köszöntötte a megjelenteket.

A műsor részeként a Gyáli Baráti Kör Sportegyesület Mazsorett csoportja vonult be Gyál zászlókkal, kezdetét vette a gyáli fiatal tehetségek bemutatkozása.

A műsor részeként Tamkó-Sirató Károly Gyálról írt versét a Gyáli Zrínyi Általános Iskola tanulója, Tóth Dorina előadásában hallhatta a nagyérdemű. A Gyál Városi Népdalkör citera zenével előadott dalcsokra, majd a BeX együttes fellépése emelte a műsor színvonalát. A BeX Gyálról írt szerzeménye és egyedülálló show-műsora hatalmas sikert aratott a gyáli közönség köreiben.

DSC_0168

Az est folyamán zene, tánc, vidámság és rengeteg fánk fogadta a közönséget, melyből versenyt rendeztek.

A fánkverseny első helyezettje Dóczi Sándorné, a második helyezett Szabó Sándorné és a harmadik helyezést Darabánt Béláné kapta. Az est különlegessége a jelmezverseny volt, melyet Földi Róbertné mint magyar vándorlegény nyert meg, Bedő Istvánné és Hegyesi Magdolna „Fejetlen” páros második helyet, Gál Roland „nagyobb marmagasságú kutyusával”,  Csákányi Tiborral a harmadik helyezést zsebelhették be.

DSC_0326

A tánc, a jókedv és a közös beszélgetések hajnalig tartott.

2

1

További képek a Galéria menüpontban találhatóak.