2017. 09. 14.

Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani az M0-s autóúton és az M5-ös autópályán a gyáli csomópont térségében

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. szeptember 14., csütörtöktől – az M51-es csomóponti munkálatok befejezését követő napon – egy hónap időtartamra lezárásra kerül az M0-s autóút – M5-ös autópálya gyáli csomópontban két ág és a hozzájuk csatlakozó gyűjtő-elosztó pálya szakasz a teljes szélességű betonburkolat cseréje miatt.

A munkálatokból adódóan az erre közlekedők sem Budapest, sem Szeged felől nem tudnak majd közvetlenül felhajtani az autóútra az M3-as autópálya felé.

A terelőutak változtatható jelzésképű táblákon, valamint sárga alapszínű táblákon a is jelzésre kerülnek. A Magyar Közút kéri a közlekedőket, hogy azokat minden esetben kövessék figyelemmel!

Ezen útvonalak a következőek: • a Budapest felől érkezők az M51-es autóút érintésével, az 51-es számú főúti csomópontban tudnak az M0-s autóútra az M3-as felé felhajtani, • a Gyál, Alsónémedi felől közlekedők az M0-s autóút 5-ös számú főúti csomópontjában tudnak megfordulni az M3-as felé, valamint • Szeged felől szintén az 5-ös számú főúti csomópontban tudnak visszakanyarodni az utakon lévők.

A korlátozásokhoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel, megnövekedett menetidővel számoljanak és különös óvatossággal közlekedjenek!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További információ: Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály

E-mail: kommunikacio@kozut.hu Weboldal: www.kozut.hu