2018. 01. 12.

IX. OBO-Prémium Asztalitenisz Kupa a gyáli Zrínyi iskolában – még lehet jelentkezni!

Facebookon
Twitteren
E-mailben
  1. január 27-én szombaton 9 órakor immár kilencedik alkalommal rendezik az OBO-Prémium Asztalitenisz Kupát, melynek helyszíne a Gyáli Zrínyi Miklós Általános Iskola sportcsarnoka lesz (bejárat a Zrínyi utca felől).

Versenyszámok:

09.00    Amatőr-hobbi 09.00     Megye A, B, C, Kerület I./II., Bp. II. 12.00     Páros nyílt 14.00    Egyéni nyílt

Az egyéni versenyszámok csoport mérkőzésekkel indulnak, majd egyenes kieséses rendszerben folytatódnak az érvényes sportági szabályok szerint.

A páros versenyszámok az indulók számától függően egyenes kieséses, vagy csoport mérkőzésekkel zajlanak majd.

A délelőtt folyamán egy játékos csak egy kategóriában indulhat. A délelőtti, versenyzői kategóriában a csoport kiesők között egyenes kieséses rendszerben külön díjazású vigaszversenyt szerveznek, 2 nyert szettig tartó mérkőzésekkel.

A mérkőzések 3 nyert játszmáig tartanak, Butterfly G40+ labdákkal és 9 db vegyes versenyasztalon kerülnek megrendezésre.

A helyszín méretére való tekintettel a jelentkezők száma limitált. A maximális létszámokat a délelőtti amatőr-hobbi kategóriában 12 főben, versenyzői kategóriában 32 főben, míg a délutáni páros nyílt versenyszámokat 16 párban, az egyéni nyílt versenyszámokat pedig 32 főben határozták meg a szervezők.

A nevezési díj egyéniben 1500 Ft/fő, párosban 1500 Ft/páros.

A jelentkezéseket 2018. január 24-ig várják a www.gyase.hu honlapon található jelentkezési lapon. Határidőn túli jelentkezéseket nem fogadnak el! Sorsolás: 2018. január 25-én csütörtökön lesz.

A megjelenés a versenyszámok előtt 30 perccel elvárt a játékosoktól. Melegíteni 8.00-tól van lehetőség a verseny kezdetéig.

A díjazást illetően, az első helyezettek kupát, az 1-3 helyezettek érmet és oklevelet kapnak. A névadó támogatónak köszönhetően sportági, valamint más ajándéktárgyak kerülnek a legjobbakhoz.

Információ: Telefon: 06-70/542-8116, E-mail: premium.gyal@gmail.com, www.gyase.hu

Sikeres és sportszerű versenyzést kíván mindenkinek a szervező Prémium Gyáli Asztalitenisz SE!

obo_2018_uj_kicsi2