2017. 09. 26.

Facsemetét igényelhetnek a gyáliak az Önkormányzattól

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Gyál Város Önkormányzatának kiemelten fontos, hogy a város még zöldebb, rendezettebb legyen annak érdekében, hogy a gyáliak egyre inkább otthon érezzék magukat a városban. A városvezetés elkötelezett amellett, hogy a zöldterületek aránya növekedjen Gyálon. Ennek érdekében a Gyáli Polgármesteri Hivatal és a Gyál Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. közösen hirdeti meg a Gyáli Faültetési Programot, melynek keretében négy év alatt összesen 1000 db facsemetét ültetnek el a városban. Az első ütemben, ősszel 200 db facsemete ültetésére kerül sor.

Az önkormányzat várja mindazon magánszemélyek jelentkezését, akik tenni kívánnak városunk környezetéért, ezzel pedig a jövő nemzedékéért! A programnak köszönhetően ingatlanonként 1 db facsemetét igényelhetnek azok az ingatlantulajdonosok, akik vállalják a fa lelkiismeretes gondozását. A facsemetéket közterületen, az ingatlan előtti utcafronton lehetséges elültetni. A faültetésre jelentkezőknek nincs más teendőjük, mint kitölteni egy kérelmet, melyet elektronikus úton a faultetes@gyal.hu e-mail címre kell visszaküldeni, vagy személyesen a Gyáli Polgármesteri Hivatal Portaszolgálatán leadni.

faló

A jelentkezők által beküldött kérelmeket érkezési sorrendben regisztrálják. Amennyiben a kérelmek mennyisége meghaladja a 200 db-ot, abban az esetben a második ütemben is a beküldés sorrendje érvényesül. A fák ültetését minden esetben – előzetes helyszíni elbírá- lást követően – a Gyál Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. szakemberei végzik.

Kérelem ide kattintva érhető el.

Jelentkezési határidő: 2017. október 31. (Meghosszabbítva) Faültetés időpontja: 2017 októbere és decembere között

Kérelemmel, jogosultsággal kapcsolatos felvilágosítás:

Gyáli Polgármesteri Hivatal | 2360 Gyál, Kőrösi út 112-114. | Telefon: (29) 540-930 | E-mail: faultetes@gyal.hu

Faültetéssel kapcsolatos felvilágosítás:

Gyál Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. | 2360 Gyál, Rákóczi Ferenc utca 44. | Telefon: (29) 340-134 | E-mail: info@varosuzemeltetes-gyal.hu