2024. 10. 11.

Lecserélik a fekvőrendőröket a Mátyás király utcában

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A képviselő-testület 58/2024.(II.29.) sz. határozata szerint, az önkormányzat felülvizsgáltatta a Mátyás király utca – Pesti úti csomópont forgalmi rendjét és ennek értelmében átépítteti a Mátyás király utca – Pesti út kereszteződése előtti menetdinamikai küszöböket, hétköznapi néven fekvőrendőröket.

A munkálatok két ütemben valósulnak meg, annak érdekében, hogy a forgalom minél rövidebb ideig legyen korlátozva az adott útszakaszon.

Az első ütem, a Mátyás király utca Pesti út és Molnár Ferenc utca közti szakaszát érinti. A térképen sárgával jelzett terület forgalomtól elzárt terület lesz október 15. és 18. között, ahova kizárólag az ott lakók hajthatnak be.

I. ütem

A második ütem, a Mátyás király utca Pesti út és Csokonai utca közti szakaszát érinti majd. A térképen szintén sárga színnel jelzett területre október 21. és 25. között szintén csak az ott lakók hajthatnak majd be.

II. ütem

A munkálatok a Pesti út forgalmát nem befolyásolják, valamint az ott közlekedő menetrend szerinti autóbusz közlekedése is a megszokottak szerint történik.

Arra kérünk mindenkit, hogy a munkavégzéssel érintett kereszteződés környezetét kiemelt figyelemmel közelítsék meg az arra közlekedők.

A jelzett időpontok, a munkavégzésre tervezett időpontok, amik kedvezőtlen időjárási feltételek és egyéb váratlan tényezők miatt változhatnak.